Τι μας περιμένει με τη τρέλα που μας δέρνει.

Επιθεώρηση

Κοντά στον κόσμο από διαφορετική σκοπιά...

Το Πολυθέαμα άλλοτε...


Tο πρόγραμμα του Θεάτρου Πολυθέαμα για το έτος 2014 εμπεριέχει τα εξής έργα:

1.΄΄ Η βουλή των τρελών ΄΄ είναι μια επίκαιρη μουσικοκοινωνική σάτιρα που διακωμωδεί γεγονότα και καταστάσεις της εποχής μας. Η διάρκεια της παράστασης είναι μιάμιση ώρα.

Περισσότερα...

Ο θίασός μας δημιουργήθηκε το 1975 από μια ομάδα νέων ηθοποιών.

Δημιουργήσαμε το Πολυθέαμα γιατί πιστεύαμε και πιστεύουμε στη θεατρική αποκέντρωση, στην πολιτιστική ανάπτυξη του λαού μας, στην αναβίωση της δικής μας λαϊκής παράδοσης και του τρόπου ζωής.

  


 
Πιστεύουμε ότι το θέατρο δεν έχει μόνο σαν σκοπό να ψυχαγωγεί το κοινό, αλλά να το προβληματίζει, να διδάσκει το θεατή, να τον κάνει καλύτερο αλλά και να διδάσκεται από αυτόν.

Φιλοδοξία και στόχος μας, με το περιεχόμενο των έργων που θα παρουσιάσουμε και με την σωστή ευσυνείδητη δουλειά μας, να βοηθήσουμε στον αγώνα για ένα καλύτερο τρόπο ζωής και μια διαφορετικά οικοδομημένη, πιο σίγουρη και πιο ανθρώπινη κοινωνία.

Ο δύσκολος πολιτιστικός αγώνας συνεχίζεται κάτω από δύσκολες αντικειμενικές συνθήκες. ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και με μόνους συμπαραστάτες και συνεργάτες τους δήμους και πολιτιστικούς φορείς της Αθήνας και της επαρχίας.