Τι μας περιμένει με τη τρέλα που μας δέρνει.

Επιθεώρηση

Κοντά στον κόσμο από διαφορετική σκοπιά...

Το Πολυθέαμα άλλοτε...


Tο πρόγραμμα του Θεάτρου Πολυθέαμα για το έτος 2014 εμπεριέχει τα εξής έργα:

1.΄΄ Η βουλή των τρελών ΄΄ είναι μια επίκαιρη μουσικοκοινωνική σάτιρα που διακωμωδεί γεγονότα και καταστάσεις της εποχής μας. Η διάρκεια της παράστασης είναι μιάμιση ώρα.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

2.΄΄Ο Ζαβολάκης και η Ξερόλα ΄΄ είναι ένα διδακτικό έργο, που προσπαθεί μέσα από κωμικές καταστάσεις να μεταφέρει στα παιδιά το εξής μήνυμα : μόνο με την αγάπη ,την προσπάθεια και την αφοσίωση στο σχολείο μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα..  Το φωτεινό μονοπάτι για το κάθε παιδί ξεχωριστά βρίσκεται στην προσωπική  μελέτη  που μόνο με αυτήν μπορεί να ανακαλύψει τα πολύτιμα της ζωής.Διάρκεια μιάμιση ώρα.

3.΄΄  Μια χαρούμενη τρελοπαρέα΄΄ είναι ένα φαντασμαγορικό μιούζικαλ γεμάτο κέφι, γέλιο και τραγούδι. Με θεατρικά σκετς, ταχυδακτυλουργό και καραγκιόζη που συναρπάζουν μικρούς και μεγάλους. Είναι μια παράσταση για παιδιά από (4 ετών έως 104..).Διάρκεια μιάμιση ώρα. 

Ο θίασός μας αποτελείται από επαγγελματίες ηθοποιούς και διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό που απαιτείται για μια άρτια παράσταση, δηλαδή ηχητικά, φωτιστικά, προβολείς, σκηνικά, κοστούμια, μικροφωνική, αφίσες κ.λπ.

Σκηνοθετική επίβλεψη: Δημήτρης – Μουσική: Ηρακλής – Χορογραφία: Ηλέκτρα – Σκηνογραφία: Αλμπέρτο – Φωτισμός: Φρίξος

Παραστάσεις μπορούν να δοθούν και σε ανοικτούς χώρους (πλατεία,γήπεδο, προαύλιο σχολείου κ.λπ.). Επίσης μπορούν να δοθούν παραστάσεις σε συνεργασία με το δήμο ή τον πολιτιστικό σύλλογο με μικρό εισιτήριο, ή να μας παραχωρηθεί ο χώρος για να δοθεί η παράσταση με δική μας ευθύνη. 

Με εκτίμηση,

Θέατρο Πολυθέαμα